DRAGOSTEA SI SUFLETELUL NOSTRU

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
04:57

CE IMI PLACE MIE SA FAC

Sa preluam si noi stafeta de la Siviuta broscuta,cu ceea ce ne place noua sa facem deci:


-Sarei ii place sa se joace ceea ce face orice copil de virsta ei.


-Ii place sa danseze,atunci cind aude muzica de oriunde ar fi vine in fata televizorului si incepe sa se bitiie cam ceva de genul asta:


-Desenele animate si reclamele nu mai spun ramine blocata in fata tv nu ma deranjeaza nimeni ca si asa nu raspund:






-Ne place la baita,ptr ca acolo ma intilnesc cu prieteni mei pestisori care sint 3 la numar si toti trei au nume si eu stiu care si cum sint ei.



-Imi place cind ies la plimbare cu mami si tati si mai ales daca mergem si la cumparaturi,chiar ca ador sa merg cu ei pentru ca de fiecare data eu sint cea mai cistigata imi iau o gramada de lucruri.



-Acum mai nou am descoperit ca imi place sa pictez mai degraba sa ma minjesc,si zapada imi place este asa de alba si pura ca mine,ca noi toti copii.



-AAAAAAAAA mai imi place si sa o necajesc pe mami de ex ca atunci cind imi da sa pap eu odata satula sa scuip mincarea.



-Cum eu mam ridicat greu in picioare,dar nu ca nu am putut ci ptr ca am fost puturoasa,acum imi place ori de cite ori ma pune in patut sa ma ridic,



-In ceea ce privete mincarea imi plac foarte mult ciorbele si supele mai ales cea de gluste mmmmmmmm,cartofii prajiti numai ca mami nu prea imi da cit as vrea eu sa maninc(cica nu am voie).



-In rest imi place sa fac ceea ce vreau eu si nu ceea ce vrea mami sau tati sa fac,ptr ca sit O MARE INCAPATINATA hi!hi!hi!,dar ei ma iubesc si ma adora asa cum sint si li se pare fenomenal tot ceea ce fac eu.