DRAGOSTEA SI SUFLETELUL NOSTRU

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
09:35

ASTAZI ESTE ZIUA TA MINUNEA NOASTRA,IMPLINESTI 2 ANI.





ASTAZI ESTE ZIUA TA IUBIREA NOASTRA,MINUNEA SI SUFLETUL NOSTRU MAMI SI TATI ITI UREAZA:
LA MULTI ANI!!!!!SA FI SANATOASA SI SA CRESTI MARE SI SA NE BUCURI INIMILE ASA CUM AI FACUT-O DIN PRIMA ZI DE VIATA A TA SI PINA ACUM SI NOI TE IUBIM ENORM.

Am facut petrecerea ta si simbata si duminica,au venit si prietenii tai speciali de care ai fost asa de incintata incit nu mai stiai ce sa mai zici defapt o dovedeste filmuletul:





Si a inceput petrecerea la care te-ai distrat de minune si cel mai emotionant moment a fost acela al tortului dar si cind ai suflat in luminari aici sint citeva poze de la ziua ta iubirea mea scumpa.




Primirea cadourilor care ti-au placut enorm;

Taierea tortului:



Si au inceput dansurile:

Si acesta este al doilea tort pe care l-am taiat duminica cu a doua parte de musafiri Amona(ramona)verisoara ta,Maian(Marian),si Chitian(Cristian)piticul nostru drag :

4 comentarii:

Micul ingeras ha detto...

La multi ani Sara Maria . Sa cresti mare si sanatoasa . Sa o asculti pe mama ta care poate la anu iti va face cadou un fratior scump cu care sa te joci frumos . Pupici de la Marco .

SARA-MARIA INGERUL NOSTRU ha detto...

Multumesc tare mult si multi :-*de la noi.Si mami la fel spera ca sa imi faca un fratior sau o surioara.Oricum tu in curind o sa ai 2 fratiori cu care o sa te joci asa ca sa ai mare grija de ei si sa o ajuti pe mami si sa fi ascultator ca frumos nu mai zic ca esti foarteeeeee tare.pupici multi si inca odata multumim.

Anonimo ha detto...

Frumoasa petrecere, frumoase cadouri, iar Sara fff eleganta!!! Ssa va fie de bine, v-ati distrat pe cinste! La multi ani, inca o data!!

SARA-MARIA INGERUL NOSTRU ha detto...

Multumim din nou ptr tot atit ptr urarile facute si acum dar si atunci chiar de ziua ei si intradevar ne-am distrat dar si ea sa distrat pe cinste.pupiciii multiii de la noi.